LOGO

ПРОТО-ОРИЕКС

ДОО СОЧИ

Претставништвото ПРОТО-ОРИЕКС ДОО е со седиште во градот Сочи во Руската Федерација, на адреса Красноармејска улица со број на зграда 37, стан 81.


Година на основање: 1993


Основна дејност: Монтажа на метални градежни конструкции.


Генерален директор: Ѓорѓи Трајковски


Претставништвото е познато по своите квалитетни и навремени изведби на следните објекти во регионот:

Санаториум “Рагуда” Федерална даночна служба

Корпус No.1 (инвестициона изградба)

Корпус No.3 (инвестициона изградба)

Корпус No.5 (инвестицина изградба)

Корпус No.4 (генерален ремонт, реконструкција)

Плажен комплекс (инвестициона изградба)

Пливачки базен (реконструкција)

Санаториум “Запољаре”

Лечебен корпус No.1 (инвестициона изградба)

Санаториум “Црно море” Министерство за патишта и врски

Санаториум “Истакнат рт” Министерство за патишта и врски

Храм на пресветла Богородица г.Сочи (инвестициона изградба)

Административен објект на Хостинска даночна инспекција (инвестициона изградба)

Болница на 600 места г.Пит-Јах (Ханти манастирски-округ)

Изградба Трговско – забавен центар “Гранд ривер” г.Астрахањ (8200 м2)

Изградба на станбен комплекс (8230 м2 станбен просстор)

Ул. Студенти г.Астрахањ

Изградба на спортско-рекреативен комплекс за 7000 места г.Астрахањ

Изградба на Банка “Форштад” г.Оренбург на 6500 м2

Изградба на Трговски центар “Сити Плаза” г.Оренбург на 10000 м2