LOGO

PROTOTIP

Lightning Design

Иако формиран пред само 4 години, најмладиот погон во нашата компанија е и најкреативниот. Располага со кадар кој е во бизнисот со светлечки реклами повеќе од 10 години.

Овој погон располага со опрема за катирање на PVC фолија до 1.6 m. ширина, опрема за вакумирање и виткање на плексиглас, искусен кадар за брендирање, аплицирање и монтажа на секаков вид на рекламен материјал по желба на нарачателот.

Се изработуваат најразлични тотеми, пилони, спредери, city light-и, билборди, 3D букви од плексиглас, композитен материјал, inox, светлечки реклами, брендирање на возила, излози, винилни платна, припреми за пескарење на стакла, изработка на рекламни штандови, патокази, инфо табли, сообраќајни знаци и други рекламно-информативни производи.

Се користат материјали од реномирани производители: 3M Scothcal, Klirit, Sionen, Alumil, Alucobond, Oracal, Mactac и Philips.

Ние ја пратиме современата тенденција за намалување на потрошувачката на електична енергија со користење на LED технологијата во нашите производи, а по барање на инвеститорите ја користиме и класичната флуо расвета, како и витканиот неон. Креативниот дизајнерски тим е секогаш отворен за соработка.

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash.